Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Ndihmë


Keni pyetje rreth kinemasë Cineplexx? Këtu do të gjeni përgjigje për pyetjet më të shpeshta në lidhje me regjistrimin, antarësimin, blerjen dhe rezervimin e biletave .

Cfare ofron kjo faqe interneti ?

Një përshkrim të thjeshtë të të gjithë kinemase Cineplexx. Mund të gjeni filmat që jepen në kinemanë tona si dhe filmat që vijnë së shpejti duke kërkuar cdo titull (“Filma” tek paneli “vjen së shpejti”). Në këtë faqe gjithashtu mund të gjeni Klubin Familjar të filmit.

Si mund të regjistrohem ?

Aplikimi ndodhet në krye të faqes në të djathtë .Aty mund të regjistroheni si anëtar dhe ne do t’ ju dërgojmë një konfrimin nëse aplikimi do jetë i sukseshsem dhe më pas mund të hyni menjëherë me emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalkalimin. Regjistrimi kërkohet nëse doni të përfitoni avantazhet e rezervimit online, të jepni vlerësime apo të komentoni rreth filmave si dhe të bëheni pjesë e kuiceve. Regjistrohu

Çfarë avantazhi kam nga regjistrimi si anëtar?

Rregjistrimi si anëtar kërkohet në mënyrë që ju të rezervoni biletat online. Ne ofrojmë anëtarësim falas me shumë përfitime duke përfshire të drejten për tu përfshirë në llotari. Përditsime javore në filmat më të fundit të kinemase (me anë të e-mailit).Nëse dëshironi të përdorni shërbimin tonë “Mbaje mend filmin” atëhere juve do t’iu ruhet filmi në zonën e anëtarësimit ”Rekomandimet e filmit tim ” dhe do të merrni e-mali për t’iu kujtuar për fillimin e filmit..


SI TE FSHIJ SEKSIONE TE PËRZGJEDHURA TE FILMAVE ME PARE ?

Kycuni në faqe për të aksesuar profilin tuaj personal në seksionin “Kinemaja ime” dhe mund të menaxhoni të dhënat tuaja.Nëse nuk doni të keni më llogarinë tuaj ju mund ta fshini atë .


Cfarë është e-maili i nënshkrimit/e-maili special ?

Si anëtar ju do të merrni e-maili javore rreth repertorit tuaj të preferuar si dhe informacione rreth eventeve të ndryshme.E-maili special përdoret për të derguar eksluzivisht filma të veçantë ose ngjarje të veçanta në kinemanë tonë.E njëjta gjë aplikohet edhe me SMS për lajmerimin e fillimt të një filmi të veçantë në kinemanë tonë..


Si mund ta kontrolloj nëse kam fituar në llotari apo një dhuratë të Cineplexx ?

Fituesit do të lajmërohen me anë të e-mailit ose në raste të veçanta edhe me telefon .Çmimet mund të tërhiqen personalisht në kinemanë tonë.

Kur përditësohet lista e filmave ?

Lista e filmave vendoset online midis të martave mbasdite dhe të mërkurave, për të gjithë javen. Që nga ky moment është i mundur aplikimi për rezervimin e biletave online si dhe pranë kinemasë sonë.


Çfarë do të kuptohet me ngjyrimin e biletës në programin online të filmave ?

Nëse titulli i një filmi është ngjyrosur me një ngjyrë të caktuar do të thotë se rezervimi online nuk mund të bëhet për të, pra duhet blerë bileta pranë sportelit


Ku mund ta shoh nëse filmi ka një kod të caktuar etike apo limit moshe ?

Nëse filmi është i përshtashëm për një varietet moshash, ju mund ta kontrolloni duke lexuar përshkrimin e detajuar të filmit. Ju lutem vini re se kushtezimet mbi filmat përcaktohen në bazë të datës së daljes së filmit në treg.

Si mund ta rezervoj një biletë online ?

Rezervimi online i biletës mund të bëhet në disa mënyra .Mënyra më e thjeshtë është nëpërmjet menuse “Bilete e shpejte ” e cila ndodhet në menunë horizontale në faqen kryesore ku mund të zgjidhni lehtësisht filmin e dëshiruar, datën dhe orë dhe do të ridrejtoheni automatikisht tek procesi i rezervimit. Një mënyrë e dytë është te nenuja “KINEMATË” ose “FILMA” .Me anë të filtrave mund të specifikoni zgjidhjen tuaj duke klikuar në ikonen e biletes së kinemase dhe do të ridrejtoheni automatikisht tek procesi i rezervimit. Në procesin e rezervimit është e nevojshme të zgjidhni numrin dhe pozicionin e karriges dhe ta konfirmoni atë.Për të bërë rezervim duhet të jeni te kycur në llogarine tuaj. .


A mund të rezervoj me anë të e-mailit ?

Jo. Rezervimet nuk mund të bëhen me anë të e-mailit sepse e-mailed nuk mund të ridërgohen dhe verifikohen automatikisht në këtë process.Biletat mund te rezervohen online ose me telefon ëe nr e kontaktit të kinemasë..


Si mund të rimbursohet bileta ime ?

Rimbursimi i biletave të blera nuk është i mundur. Vetëm rezervimet e bëra mund të anullohen. Anullimi mund të bëhet pasi jeni kycur në llogarine tuaj në faqen e internetit dhe nën butonin “Biletat e mia te kinemase ” mund te shikoni biletën tuaj dhe të vendosni ta anulloni ose jo atë dhe do të njoftoheni menjëherë me ane te e-mailit për veprimin tuaj.


Si mund të blej bileta kinemaje me një çmim të ulët ?

Uljet për biletat bëhen vetëm tek zyra e bilatave për kategorite e caktuara, studentë ose Klubi Familjarë i filmit duke treguar kartën përkatese për verifikimin e cilësive në fjalë.


Cfarë duhet të bëj nëse rezervimi online nuk punon ?

Në raste të veçanta për shkak të problemeve teknike mund të ketë ndonjë ndërpreje te padëshiruar të shërbimit atëhere ju lutemi ta riprovoni rezervimin online pas 15 minutash.


A eshte numri maksimial i bileteve te rezervuara i limituar në 6 ?

Po.Në këtë mënyre duam të shmangim mundësine e keq përdorimit të rezervimit duke rezervuar të gjithë sallen dhe kështu e kemi limituar mundësine e rezervimit të vëndeve .


Ku mund t’i gjej çmimet e biletave ??

Gjëndet të afishuara në sportelin tonë si dhe në faqen tonë të internetit nën panelin e kinemasë


A është e mundur të kemi ulje cmimi në bazë të gjinisë ?

Po, në kinemane tone çmimi varion nga ditët. Gjatë javes mund të ketë ulje për studentet ose anëtaret e klubit familjar të filmit nëpërmjet kartës specifike.Uljet e çmimeve janë të listuara në listen e çmimeve të kinemasë e cila gjëndet online. Gjithashtu do të ketë mbrëmje për vajzat dhe mbrëmje për djemtë.


Deri në cilën moshë mund të ketë ulje çmimi ?

Me ofertën e Klubit familjar të filmit janë fëmijet deri në moshën 14 të cilët mund të marrin ulje çmimi,për më tepër informacion klikoni në Klubin familjar të filmit në menunë kryesore.


Ku mund të gjejë listën e çmimeve të ushqimit dhe pijeve?

Listën e çmimeve të shërbimeve tona katering mund ta gjeni në faqen tonë në kuadër të informacionit të detajuar të ofruar nga kinemaja, ose direkt në kinema pranë banakut tonë.


Cilat janë avantazhet e Klubit familjar të filmit ?

Të gjithë fëmijët nën moshën 14 vjeç mund të bëhen pjesë e këtij grupi dhe të përfitojne çmime të mira për biletat. Për cdo vizite në kinema anëtarëve u ofrohen paketime te vogla kokoshkash falas. Gjithashtu mund të organizoni festa ditëlindjesh apo raste të veçanta pranë kinemasë sonë .Anëtarëve të klubit familjar të filmit do t’u çohen e-maile rreth filmave për fëmijë. Informacione të mëtejshme mund ti gjeni nën Klubi familjar i filmit>


Si mund të behëm pjesë e Klubit familjar të filmit ?

Menjëherë online në faqen tonë të internetit, nën panelin Klubi familjar të filmit ose me anë të një formulari që do ta gjeni pranë biletarive .


Si mund të festoj një ditëlindje në kinema?

Paketa jone e ditelindjes përfshin një listë të gjërë filmash dhe mund të rezervohet për një periudhë 7 dite para dhe pas ditelindjes. Personi që ka ditëlindjen merr biletë falas ndërsa për më shumë informacion rreth çmimeve drejtohuni në panelin e Klubit Familjar të Filmit.


Cili është orari i punës në Cineplexx?

Hapja varion nga fillimi i filmit të parë ,zakonisht gjatë javes rreth orës 15:00 kurse në fundjave në orën 10:00 .Bileteria hapet 15 minuta para filmit të parë .


A mund të paguajmë me kartë krediti ?

Pagesa me kartë krediti është e mundur .


Kë duhet të kontaktoj nëse më humbet një send në kinema ?

Ju lutem kontaktoni ç’do punonjës të kinemase ,ose jashte orarit të punes kontaktoni në adresën e email kinema-rks@cineplexx.eu .

Kë mund të kontaktoj në qoftë se unë dua të punoj në kinema? Të gjitha punët në dispozicion në kinemanë tonë mund t'i gjeni nën menunë "Punësim" . Ju mund të merrni direkt në telefon shefin e kinemasë numri i të cilit mund të gjendet nën informacionin e detajuar në lidhje me kinemanë.