Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Formular Kontakti

Nëse keni ndonjë pyetje apo sugjerim për shërbimin tonë në kinema ju lutem të na njoftoni.

Ju lutem zgjidhni një kinema :
Ju lutem vendosni emrin tuaj
Ju lutem vendosni mbiemrin
Ju lutem vendosni një adresë e-mail
Të lutem shkruaj mesazhin!

* Fusha të detyrueshme

Mesazhi juaj do t'i mbërrij zyrës përkatëse dhe do të shqyrtohet gjatë orarit të punëve nga e Hëna në të Premte. Në rast se mesazhi juaj është urgjent mund të vini personalisht pranë zyrave tona në kinema.