Underworld: Blood Wars

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Underworld: Blood Wars

Vampirja Selene lufton për t’i dhënë fund luftës së përjetshme midis fisit Lycan dhe grupit të vampirëve që e tradhëtuan atë.

Titulli origjinal: Underworld: Blood Wars
Filmi fillon: 22.12.2016
Zgjatja e filmit: 91 Minuta
Shteti/Viti: USA/2016
Lloji: Aksion, Fantazi, Horror
Aktorë: Kate Beckinsale, Tobias Menzies
Regjisori: Anna Foerster
Distributori: Continental film
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D

Përmbajtja

Vampirja Selene lufton për t’i dhënë fund luftës së përjetshme midis fisit Lycan dhe grupit të vampirëve që e tradhëtuan atë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu