Passengers

Passengers

Titulli origjinal: Passengers
Filmi fillon: 29.12.2016
Zgjatja e filmit: 116 Minuta
Shteti/Viti: USA/2016
Lloji: Fantazi
Aktorë: Chris Pratt, Jennifer Lawrence
Regjisori: Morten Tyldum
Distributori: Continental film
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

Spektatori, 08.01.2017

Film i mire

Film shume i mire , sidomos efektet dhe realizimi, pamje te mrekullushme nga gjithesia, duhet patjeter me shiku.