Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Zana

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Zana

Titulli origjinal: Zana
Filmi fillon: 21.09.2019
Zgjatja e filmit: 97 Minuta
Lloji: Dramë
Aktorë: Adriana Matoshi, Astrit Kabashi, Fatmire Sahiti
Regjisori: Antoneta Kastrati
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

E përndjekur nga e kaluara e saj dhe nga presioni nga familja e saj për të kërkuar trajtim nga shëruesit mistikë për infertilitetin e saj, një grua kosovare lufton të pajtojë pritjet e nënës së saj me një trashëgimi të brutalitetit të luftës.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu