Your Move

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Your Move

"Your Move" tregon historinë e një njeriu që duhet të shkojë në masa ekstreme për të zbuluar se çfarë ka ndodhur me gruan dhe vajzën e rrëmbyer.

Titulli origjinal: Your Move
Filmi fillon: 13.04.2018
Zgjatja e filmit: 96 Minuta
Viti: 2018
Lloji: Triller
Aktorë: Luke Goss, Robert Davi, Patricia De Leon
Regjisori: Luke Goss
Distributori: ArtProd AG
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

"Your Move" tregon historinë e një njeriu që duhet të shkojë në masa ekstreme për të zbuluar se çfarë ka ndodhur me gruan dhe vajzën e rrëmbyer.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu