Widows

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Widows

Katër gra që nuk kanë asgjë të përbashkët përveç një borxhi të lënë pas nga aktivitetet kriminale të burrave të tyre të vdekur, marrin fatin në duart e tyre dhe bëjnë komplot për të krijuar një të ardhme sipas kushteve të tyre.

Titulli origjinal: Widows
Filmi fillon: 22.11.2018
Zgjatja e filmit: 129 Minuta
Shteti/Viti: USA, GBR/2018
Lloji: Krim, Dramë, Triller
Aktorë: Liam Neeson, Viola Davis, Elizabeth Debicki, Jon Bernthal, Colin Farrell
Regjisori: Steve McQueen
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Katër gra që nuk kanë asgjë të përbashkët përveç një borxhi të lënë pas nga aktivitetet kriminale të burrave të tyre të vdekur, marrin fatin në duart e tyre dhe bëjnë komplot për të krijuar një të ardhme sipas kushteve të tyre.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu