Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

West Side Story

West Side Story

Një përshtatje e muzikalit të vitit 1957, West Side Story eksploron dashurinë e ndaluar dhe rivalitetin midis Jets dhe Sharks, dy bandave adoleshente të rrugës me prejardhje të ndryshme etnike.

Titulli origjinal: West Side Story
Filmi fillon: 09.12.2021
Zgjatja e filmit: 156 Minuta
Shteti/Viti: USA/2020
Lloji: Muzikfilm
Aktorë: Ansel Elgort, Rachel Zegler, Rita Moreno, Corey Stoll, Bryan D'Arcy James
Regjisori: Steven Spielberg
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një përshtatje e muzikalit të vitit 1957, West Side Story eksploron dashurinë e ndaluar dhe rivalitetin midis Jets dhe Sharks, dy bandave adoleshente të rrugës me prejardhje të ndryshme etnike.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu