Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Virgjëresha Shqiptare

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Virgjëresha Shqiptare

Shqipëri 1958: Një djalë dhe një vajzë rriten së bashku në të njëjtin fshat. Ata janë miqtë më të mirë. Luana është e bija e një njeriu të nderuar, Agimit, djalit të tradhtarëve që komunistët e ndaluan të hynte në qytet. Pavarësisht këtyre rrethanave të pafavorshme, të dy e ruajnë miqësinë e tyre mbi 10 vjet. Megjithatë tashmë si një grua e re Luana ndihet gjithnjë e më shumë se të qenit grua është një mallkim dhe ndërmerr veprime të pazakonta për t'i dhënë fund situatës së saj si viktimë dhe për të marrë fuqinë për të vendosur vetë.

Titulli origjinal: Virgjëresha Shqiptare
Filmi fillon: 27.04.2023
Zgjatja e filmit: 120 Minuta
Shteti/Viti: ALB/2021
Lloji: Dramë
Aktorë: Rina Krasniqi, Mimoza Azemi, Fatlume Bunjaku, Kasem Hoxha.
Regjisori: Bujar Alimani
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Shqipëri 1958: Një djalë dhe një vajzë rriten së bashku në të njëjtin fshat. Ata janë miqtë më të mirë. Luana është e bija e një njeriu të nderuar, Agimit, djalit të tradhtarëve që komunistët e ndaluan të hynte në qytet. Pavarësisht këtyre rrethanave të pafavorshme, të dy e ruajnë miqësinë e tyre mbi 10 vjet. Megjithatë tashmë si një grua e re Luana ndihet gjithnjë e më shumë se të qenit grua është një mallkim dhe ndërmerr veprime të pazakonta për t'i dhënë fund situatës së saj si viktimë dhe për të marrë fuqinë për të vendosur vetë.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu