Victoria and Abdul

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Victoria and Abdul

Abdul Karim vjen nga India për të marrë pjesë në përvjetorin e artë të Mbretëreshës Viktoria. Punonjësi i ri është i befasuar për të gjetur përkrahje nga mbretëreshën. Deria Victoria e vë në pikëpyetje pozitën e saj, ata të dy krijojnë një aleancë të pamundur dhe të përkushtuar të cilën familja e saj dhe rrethi i brendshëm përpiqen ta shkatërrojnë.

Titulli origjinal: Victoria and Abdul
Filmi fillon: 01.03.2018
Zgjatja e filmit: 112 Minuta
Shteti/Viti: USA, GBR/2017
Lloji: Dramë
Aktorë: Judi Dench, Ali Fazal, Adeel Akhtar, Simon Callow, Michael Gambon
Regjisori: Stephen Frears
Distributori: Taramount
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Abdul Karim vjen nga India për të marrë pjesë në përvjetorin e artë të Mbretëreshës Viktoria. Punonjësi i ri është i befasuar për të gjetur përkrahje nga mbretëreshën. Deria Victoria e vë në pikëpyetje pozitën e saj, ata të dy krijojnë një aleancë të pamundur dhe të përkushtuar të cilën familja e saj dhe rrethi i brendshëm përpiqen ta shkatërrojnë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu