Vice

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Vice

Historia e Dick Cheney (Christian Bale) nga Uashingtoni, i cili në mënyrë të heshtur ushtroi pushtet të rëndësishëm si Zëvendës President në kohën e George W. Bush, duke riorganizuar vendin dhe globin në aspekte që ende janë në fuqi sot.

Titulli origjinal: Vice
Filmi fillon: 31.01.2019
Zgjatja e filmit: 132 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Biografi, Dramë, Komedi
Aktorë: Alison Pill, Amy Adams, Steve Carell, Christian Bale, Sam Rockwell
Regjisori: Adam McKay
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Historia e Dick Cheney (Christian Bale) nga Uashingtoni, i cili në mënyrë të heshtur ushtroi pushtet të rëndësishëm si Zëvendës President në kohën e George W. Bush, duke riorganizuar vendin dhe globin në aspekte që ende janë në fuqi sot.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu