Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Uncharted

Uncharted

Historia është një paraardhëse e lojërave, ku Holland luan si një Drake më i ri, duke na treguar detaje se si ai u takua dhe u miqësua me Sully.

Titulli origjinal: Uncharted
Filmi fillon: 17.02.2022
Shteti/Viti: USA/2022
Lloji: Aksion, Aventure
Aktorë: Tom Holland, Mark Wahlberg, Tati Gabrielle, Antonio Banderas, Sophia Ali, Patricia Meeden, Sarah Petrick
Regjisori: Ruben Fleischer
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Historia është një paraardhëse e lojërave, ku Holland luan si një Drake më i ri, duke na treguar detaje se si ai u takua dhe u miqësua me Sully.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu