TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT

Njerëzit dhe Transformuesit janë në luftë, kryesuesi Optimus është larguar. Çelësi për të shpëtuar të ardhmen tonë gjendet i groposur në sekretet e të shkuarës, në historinë e fshehur të Transformuesve në Tokë.

Titulli origjinal: Transformers: The Last Knight
Filmi fillon: 22.06.2017
Zgjatja e filmit: 143 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Aksion, Aventure
Aktorë: Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Laura Haddock, Isabela Moner
Regjisori: Michael Bay
Distributori: Constantin Film MKD
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Përmbajtja

Njerëzit dhe Transformuesit janë në luftë, kryesuesi Optimus është larguar. Çelësi për të shpëtuar të ardhmen tonë gjendet i groposur në sekretet e të shkuarës, në historinë e fshehur të Transformuesve në Tokë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu