Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

The Woman King

The Woman King

Një epikë historike e frymëzuar nga ngjarje të vërteta që ndodhën në Mbretërinë e Dahomeit, një nga shtetet më të fuqishme të Afrikës në shekujt 18 dhe 19.

Titulli origjinal: The Woman King
Filmi fillon: 27.10.2022
Zgjatja e filmit: 135 Minuta
Shteti/Viti: CAN, USA/2022
Lloji: Aksion, Dramë, Historie
Aktorë: Lashana Lynch, Viola Davis, Thuso Mbedu, Hero Fiennes Tiffin, Sheila Atim
Regjisori: Gina Prince-Bythewood
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një epikë historike e frymëzuar nga ngjarje të vërteta që ndodhën në Mbretërinë e Dahomeit, një nga shtetet më të fuqishme të Afrikës në shekujt 18 dhe 19.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu