The Upside

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

The Upside

Një vështrim komik në marrëdhëniet midis një njeriu të pasur dhe një burri të papunë me një dosje kriminale.

Titulli origjinal: The Upside
Filmi fillon: 17.01.2019
Zgjatja e filmit: 125 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Komedi, Dramë
Aktorë: Nicole Kidman, Bryan Cranston, Kevin Hart
Regjisori: Neil Burger
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një vështrim komik në marrëdhëniet midis një njeriu të pasur dhe një burri të papunë me një dosje kriminale.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu