The Nut Job 2

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

The Nut Job 2

Ketri Surly (Will Arnett) dhe miqtë e tij fillojnë mblidhen kur kryebashkiaku i keq i Oakton (Bobby Moynihan) ka në plan të kërcënojë parkun në të cilin ata jetojnë.

Titulli origjinal: The Nut Job 2: Nutty by Nature
Filmi fillon: 17.08.2017
Zgjatja e filmit: 95 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Animacion, Aventure, Komedi
Aktorë: Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph
Regjisori: Cal Brunker
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Përmbajtja

Ketri Surly (Will Arnett) dhe miqtë e tij fillojnë mblidhen kur kryebashkiaku i keq i Oakton (Bobby Moynihan) ka në plan të kërcënojë parkun në të cilin ata jetojnë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu