The New Mutants

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

The New Mutants

Pesë të rinj të modifikuar gjenetikisht, të cilët sapo kanë zbuluar aftësitë e tyre teksa mbaheshin në një ndërtesë të fshehtë pa vullnetin e tyre, luftojë për të shpëtuar nga mëkatet e të shkuarës dhe të shpëtojnë veten.

Titulli origjinal: The New Mutants
Filmi fillon: 01.08.2019
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Aksion, Aventure
Aktorë: Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Henry Zaga
Regjisori: Josh Boone
Distributori: MCF MKD
Vlerësim:

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Pesë të rinj të modifikuar gjenetikisht, të cilët sapo kanë zbuluar aftësitë e tyre teksa mbaheshin në një ndërtesë të fshehtë pa vullnetin e tyre, luftojë për të shpëtuar nga mëkatet e të shkuarës dhe të shpëtojnë veten.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu