The Lion King

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

The Lion King

Pas vrasjes së të atit, një luan i ri princ që lë mbretërinë e tij, do të mësojë kuptimin e përgjegjësive dhe trimërisë.

Titulli origjinal: The Lion King
Filmi fillon: 18.07.2019
Zgjatja e filmit: 118 Minuta
Shteti/Viti: USA/2019
Lloji: Animacion, Aventure, Familjar
Aktorë: Donald Glover, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen
Regjisori: Jon Favreau
Distributori: Taramount
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Pas vrasjes së të atit, një luan i ri princ që lë mbretërinë e tij, do të mësojë kuptimin e përgjegjësive dhe trimërisë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu