Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

The Invitation

The Invitation

Një grua e re ndeshet dhe fshihet nga këmbët e saj, vetëm për të kuptuar se një komplot gotik po ndodh.

Titulli origjinal: The Invitation
Filmi fillon: 25.08.2022
Zgjatja e filmit: 104 Minuta
Shteti/Viti: USA/2022
Lloji: Horror, Triller
Aktorë: Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Courtney Taylor
Regjisori: Jessica M. Thompson
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një grua e re ndeshet dhe fshihet nga këmbët e saj, vetëm për të kuptuar se një komplot gotik po ndodh.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu