Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Titulli origjinal: The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
Filmi fillon: 16.11.2023
Zgjatja e filmit: 165 Minuta
Shteti/Viti: USA/2023
Lloji: Aksion, Aventure, Dramë
Aktorë: Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Viola Davis, Rachel Zegler, Peter Dinklage
Regjisori: Francis Lawrence
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim:

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Historia e Coriolanus Snow, vite përpara se ai të bëhej Presidenti tiranik i Panem. Ai është i pashëm dhe simpatik, dhe megjithëse familja Snow ka kaluar në kohë të vështira, Coriolanus sheh një shans për një ndryshim në fatin e tij kur ai zgjidhet të jetë një mentor për Lojërat e 10-ta të Urisë, vetëm për t'i dhënë fund ngazëllimit të tij kur ai caktohet për të mentoruar i një vajzë të quajtur Lucy Grey Baird nga Distrikti 12 i varfër.

Programi i filmit

Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx-ks.euNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu