The Great Wall

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

The Great Wall

Kur një luftëtar mercenar burgoset brenda Murit të Madh, ai zbulon misterin rreth një prej mrekullive më të mëdha të botës. Teksa sulmet e përbindëshave vijnë valë pas vale në strukturën masive, kërkimi i tij për pasuri kthehet në një udhëtim drejt heroizmit ku ai i bashkohet një elite të ushtarëve për t’u përballur me forcën e paimagjinueshme dhe në dukje të pandalshme.

Titulli origjinal: The Great Wall
Filmi fillon: 19.01.2017
Zgjatja e filmit: 104 Minuta
Shteti/Viti: CHN, USA/2016
Lloji: Aksion, Aventure, Fantazi
Aktorë: Matt Damon, Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe, Andy Lau
Regjisori: Zhang Yimou
Distributori: Taramount
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Kur një luftëtar mercenar burgoset brenda Murit të Madh, ai zbulon misterin rreth një prej mrekullive më të mëdha të botës. Teksa sulmet e përbindëshave vijnë valë pas vale në strukturën masive, kërkimi i tij për pasuri kthehet në një udhëtim drejt heroizmit ku ai i bashkohet një elite të ushtarëve për t’u përballur me forcën e paimagjinueshme dhe në dukje të pandalshme.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

dashmirz, 06.02.2017

Realizim perfekt

Filmi ishte profi met knaq tu e kshyr. Ja preferoj qdo njerit qe i pelqen filmat e zhanrit "Fantazi". Gjithqysh me kshyr 3D.

Spektatori, 31.01.2017

Exellent

Film i shkelqyshem, fenomenal.. veq se di pse nuk e keni transmetu ne sallen 1 por ne 5 :s