The Girl in the Spider's Web

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

The Girl in the Spider's Web

Hakerja e re Lisbeth Salander dhe gazetari Mikael Blomkvist e gjejnë veten të kapur në një rrjet të spiunëve, kriminelëve kibernetikë dhe zyrtarëve të korruptuar të qeverisë.

Titulli origjinal: The Girl in the Spider's Web
Filmi fillon: 08.11.2018
Zgjatja e filmit: 117 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Krim, Dramë, Triller
Aktorë: Claire Foy, Sverrir Gudnason, Sylvia Hoeks, Claes Bang
Regjisori: Fede Alvarez
Distributori: Continental film
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Hakerja e re Lisbeth Salander dhe gazetari Mikael Blomkvist e gjejnë veten të kapur në një rrjet të spiunëve, kriminelëve kibernetikë dhe zyrtarëve të korruptuar të qeverisë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu