Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

The Fabelmans

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

The Fabelmans

I rritur në Arizonën e epokës së pas Luftës së Dytë Botërore, një i ri me emrin Sammy Fabelman zbulon një sekret familjar thyes dhe eksploron se si fuqia e filmave mund ta ndihmojë atë të shohë të vërtetën.

Titulli origjinal: The Fabelmans
Filmi fillon: 24.11.2022
Zgjatja e filmit: 151 Minuta
Shteti/Viti: USA/2022
Lloji: Dramë
Aktorë: Michelle Williams, Gabriel La Belle, Paul Dano, Seth Rogen, Judd Hirsch
Regjisori: Steven Spielberg
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

I rritur në Arizonën e epokës së pas Luftës së Dytë Botërore, një i ri me emrin Sammy Fabelman zbulon një sekret familjar thyes dhe eksploron se si fuqia e filmave mund ta ndihmojë atë të shohë të vërtetën.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu