The Darkest Minds

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

The Darkest Minds

Të burgosur nga një botë që tani i frikësohet nga të gjithë nën 18 vjeç, një grup adoleshentësh formojnë një grup rezistence për të luftuar dhe për të kërkuar kontrollin e së ardhmes së tyre.

Titulli origjinal: The Darkest Minds
Filmi fillon: 30.08.2018
Zgjatja e filmit: 105 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Fantazi, Aksion, Dramë
Aktorë: Amandla Stenberg, Harris Dickinson, Miya Cech, Skylan Brooks
Regjisori: Jennifer Yuh Nelson
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Të burgosur nga një botë që tani i frikësohet nga të gjithë nën 18 vjeç, një grup adoleshentësh formojnë një grup rezistence për të luftuar dhe për të kërkuar kontrollin e së ardhmes së tyre.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

, 06.09.2018

Blah Blah

na sjena nteater me pa drama leje bre