The Curse of La Llorona

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

The Curse of La Llorona

Duke injoruar paralajmërimin e frikshëm të një nëne të trazuar të dyshuar për rrezikshmëri të fëmijëve, një punonjës social dhe fëmijët e saj të vegjël janë tërhequr së shpejti në një mbretëri të frikshme mbinatyrore.

Titulli origjinal: The Curse of La Llorona
Filmi fillon: 25.04.2019
Zgjatja e filmit: 93 Minuta
Shteti/Viti: USA/2019
Lloji: Horror, Triller
Aktorë: Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz, Sean Patrick Thomas, Marisol Ramirez
Regjisori: Michael Chaves
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Duke injoruar paralajmërimin e frikshëm të një nëne të trazuar të dyshuar për rrezikshmëri të fëmijëve, një punonjës social dhe fëmijët e saj të vegjël janë tërhequr së shpejti në një mbretëri të frikshme mbinatyrore.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu