Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

The Addams Family 2

The Addams Family 2

Familja Addams ngatërrohen në aventura edhe më të çuditshme dhe e gjejnë veten duke hasur vazhdimisht me të gjitha llojet e personazheve. Vazhdim i filmit të animuar 2019, 'The Addams Family'.

Titulli origjinal: The Addams Family 2
Filmi fillon: 28.10.2021
Zgjatja e filmit: 93 Minuta
Shteti/Viti: CAN, USA, GBR/2021
Lloji: Animacion, Komedi, Aventure
Regjisori: Conrad Vernon, Greg Tiernan
Distributori: Taramount
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Familja Addams ngatërrohen në aventura edhe më të çuditshme dhe e gjejnë veten duke hasur vazhdimisht me të gjitha llojet e personazheve. Vazhdim i filmit të animuar 2019, 'The Addams Family'.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu