Terminal

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Terminal

Në zemrën e errët të një qyteti anonim, TERMINAL tregon historitë e dy vrasësve në një mision keqbërës, të një mësueseje që lufton një sëmundje vdekjeprurëse, të një pastruesi enigmatik dhe të një kamariereje kurioze me një jetë të dyfishtë të rrezikshme.

Titulli origjinal: Terminal
Filmi fillon: 21.06.2018
Zgjatja e filmit: 93 Minuta
Shteti/Viti: HKG, HUN, USA, GBR/2018
Lloji: Krim, Dramë, Triller
Aktorë: Margot Robbie, Simon Pegg, Dexter Fletcher
Regjisori: Vaughn Stein
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Në zemrën e errët të një qyteti anonim, TERMINAL tregon historitë e dy vrasësve në një mision keqbërës, të një mësueseje që lufton një sëmundje vdekjeprurëse, të një pastruesi enigmatik dhe të një kamariereje kurioze me një jetë të dyfishtë të rrezikshme.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu