T'padashtun

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

T'padashtun

T’padashtun shtjellon dramën rrënqethëse të një familjeje refugjate nga Kosova, e cila jeton në Holandë dhe ballafaqohet me një dashuri e cila zgjon shumë plagë të së kaluarës së afërt nga lufta në Kosovë.

Titulli origjinal: T'padashtun
Filmi fillon: 14.09.2017
Zgjatja e filmit: 85 Minuta
Shteti/Viti: RKS/2017
Lloji: Dramë, Dramë
Aktorë: Adriana Matoshi, Jason de Ridder, Niki Verkaar, Hugo Koolschijn, Celia Nufaar.
Regjisori: Edon Rizvanolli
Distributori: N.SH. Produksioni 1244
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

T’padashtun shtjellon dramën rrënqethëse të një familjeje refugjate nga Kosova, e cila jeton në Holandë dhe ballafaqohet me një dashuri e cila zgjon shumë plagë të së kaluarës së afërt nga lufta në Kosovë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu