Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Spirit Untamed

Spirit Untamed

Jeta e Lucky Prescott ndryshon përgjithmonë kur ajo lëviz nga shtëpia e saj në qytet në një qytezë të vogël kufitare dhe miqësohet me një mustang të egër të quajtur Spirit.

Titulli origjinal: Spirit Untamed
Filmi fillon: 29.07.2021
Zgjatja e filmit: 87 Minuta
Shteti/Viti: USA/2021
Lloji: Animacion, Aventure, Familjar
Regjisori: Elaine Bogan
Distributori: Taramount
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Jeta e Lucky Prescott ndryshon përgjithmonë kur ajo lëviz nga shtëpia e saj në qytet në një qytezë të vogël kufitare dhe miqësohet me një mustang të egër të quajtur Spirit.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu