Spider-Man: Into the Spider-Verse

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

 Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man udhëton nëpër dimenzione paralele dhe bashkohet me Spider-Men e atyre dimensioneve për të ndaluar një kërcënim drejt realitetit.

Titulli origjinal: Spider-Man: Into the Spider-Verse
Filmi fillon: 13.12.2018
Zgjatja e filmit: 120 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Animacion, Aksion, Aventure
Regjisori: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Distributori: Continental film
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Përmbajtja

Spider-Man udhëton nëpër dimenzione paralele dhe bashkohet me Spider-Men e atyre dimensioneve për të ndaluar një kërcënim drejt realitetit.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu