Solo: A Star Wars Story

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Solo: A Star Wars Story

Gjatë një aventure në një botë të errët kriminale, Han Solo takon kopilotin e tij të ardhshëm Chewbacca dhe ndesh Lando Calrissian vite përpara se të bashkohet me "Rebellion".

Titulli origjinal: Solo: A Star Wars Story
Filmi fillon: 24.05.2018
Zgjatja e filmit: 133 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Fantazi, Aventure, Fantazi
Aktorë: Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Paul Bettany, Thandie Newton
Regjisori: Ron Howard
Distributori: Taramount
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Gjatë një aventure në një botë të errët kriminale, Han Solo takon kopilotin e tij të ardhshëm Chewbacca dhe ndesh Lando Calrissian vite përpara se të bashkohet me "Rebellion".

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu