Skyscraper

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Skyscraper

Udhëheqësi i Ekipit të Shpëtimit të FBI-së dhe veterani i luftës së SHBA, Will Sawyer, tani përkujdeset për sigurinë e ndërtesave të larta. Në detyrë në Hong Kong ai gjen ndërtesën më të lartë, më të sigurt në botë papritmas në flakë, dhe ai po fajësohet për këtë shkak.

Titulli origjinal: Skyscraper
Filmi fillon: 12.07.2018
Zgjatja e filmit: 109 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Aksion, Triller
Aktorë: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann
Regjisori: Rawson Marshall Thurber
Distributori: Taramount
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Udhëheqësi i Ekipit të Shpëtimit të FBI-së dhe veterani i luftës së SHBA, Will Sawyer, tani përkujdeset për sigurinë e ndërtesave të larta. Në detyrë në Hong Kong ai gjen ndërtesën më të lartë, më të sigurt në botë papritmas në flakë, dhe ai po fajësohet për këtë shkak.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

, 12.07.2018

I love it

.

, 16.07.2018

JOOO BRE SE PALIDHJE KE VEQ PARE KAM HARXHU