Sheep and Wolves: Pig Deal

Sheep and Wolves: Pig Deal

Qyteti i bashkuar i deleve dhe ujqërve bashkëjetojnë paqësisht dhe të qetë së bashku, derisa shfaqen dy të ftuar të papritur – një dhelpër polare dhe një qengj . Askush se priste që ata të sillni një rrezik vdekjeprurës, i cili mund të kapërcehet vetëm nëse të gjithë punojnë së bashku. Vetëm puna në grup mund të zgjidhë problemet dhe sfidat e mëdha – bashkimi bën fuqinë.

Titulli origjinal: Volki i ovtsy. Khod sviney
Filmi fillon: 31.01.2019
Zgjatja e filmit: 85 Minuta
Shteti/Viti: RUS/2018
Lloji: Animacion, Aventure, Komedi
Aktorë: Robert Lence, Vladimir Nikolaev
Regjisori: Vladimir Nikolaev
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Qyteti i bashkuar i deleve dhe ujqërve bashkëjetojnë paqësisht dhe të qetë së bashku, derisa shfaqen dy të ftuar të papritur – një dhelpër polare dhe një qengj . Askush se priste që ata të sillni një rrezik vdekjeprurës, i cili mund të kapërcehet vetëm nëse të gjithë punojnë së bashku. Vetëm puna në grup mund të zgjidhë problemet dhe sfidat e mëdha – bashkimi bën fuqinë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu