Second Act

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Second Act

Një punëtore e thjeshtë ri-krijon jetën dhe historinë e saj të jetës dhe i tregon "Madison Avenue" çfarë mund të bëjë mençuria e rrugës.

Titulli origjinal: Second Act
Filmi fillon: 20.12.2018
Zgjatja e filmit: 95 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Komedi, Romancë
Aktorë: Milo Ventimiglia, Vanessa Hudgens, Jennifer Lopez
Regjisori: Peter Segal
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një punëtore e thjeshtë ri-krijon jetën dhe historinë e saj të jetës dhe i tregon "Madison Avenue" çfarë mund të bëjë mençuria e rrugës.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu