Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Ron's Gone Wrong

Ron's Gone Wrong

Historia e Barney, një gjimnazist i çuditshëm dhe Ron, pajisja e tij e re folëse në këmbë, e lidhur në mënyrë dixhitale. Mosfunksionimet e Ronit të vendosura në sfondin e epokës së mediave sociale i nisin ata në një udhëtim për të mësuar rreth miqësisë së vërtetë.

Titulli origjinal: Ron's Gone Wrong
Filmi fillon: 21.10.2021
Zgjatja e filmit: 106 Minuta
Shteti/Viti: USA, GBR/2021
Lloji: Animacion, Familjar
Regjisori: Alessandro Carloni
Distributori: MCF MKD
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Përmbajtja

Historia e Barney, një gjimnazist i çuditshëm dhe Ron, pajisja e tij e re folëse në këmbë, e lidhur në mënyrë dixhitale. Mosfunksionimet e Ronit të vendosura në sfondin e epokës së mediave sociale i nisin ata në një udhëtim për të mësuar rreth miqësisë së vërtetë.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu