Rampage

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Rampage

Davis Okoye dhe shoku i tij më i mirë, një gorillë e bardhë, luftojnë kundër përbindëshave në një qytet të madh.

Titulli origjinal: Rampage
Filmi fillon: 12.04.2018
Zgjatja e filmit: 107 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Aksion, Aventure
Aktorë: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Åkerman, Jake Lacy
Regjisori: Brad Peyton
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Davis Okoye dhe shoku i tij më i mirë, një gorillë e bardhë, luftojnë kundër përbindëshave në një qytet të madh.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu