Ralph Breaks the Internet

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Ralph Breaks the Internet

Gjashtë vite pas ngjarjeve në "Wreck-It Ralph" , Ralph dhe Vanellope, tashmë miq, zbulojnë në lojrat e tyre një aparaturë për wi-fi, që do t'i çojë ata në një aventurë krejt të re.

Titulli origjinal: Ralph breaks the Internet
Filmi fillon: 28.12.2018
Zgjatja e filmit: 112 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Animacion, Aventure
Aktorë: John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer, Jane Lynch, Ana Ortiz
Regjisori: Rich Moore, Phil Johnston
Distributori: Taramount
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Përmbajtja

Gjashtë vite pas ngjarjeve në "Wreck-It Ralph" , Ralph dhe Vanellope, tashmë miq, zbulojnë në lojrat e tyre një aparaturë për wi-fi, që do t'i çojë ata në një aventurë krejt të re.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu