Quackerz

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Quackerz

Beteja midis rosave dhe njerëzve për vendin nën diell.

Titulli origjinal: Quackerz
Filmi fillon: 01.06.2017
Zgjatja e filmit: 81 Minuta
Shteti/Viti: CHN, RUS, USA/2016
Lloji: Animacion, Aventure, Komedi
Aktorë: Michael Gross, Jesse Corti, Robbie Daymond
Regjisori: Viktor Lakisov
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Të gjitha moshat

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Përmbajtja

Beteja midis rosave dhe njerëzve për vendin nën diell.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu