Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

POOR THINGS

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

POOR THINGS

Titulli origjinal: Poor Things
Filmi fillon: 08.02.2024
Zgjatja e filmit: 141 Minuta
Shteti/Viti: USA, GBR/2023
Lloji: Romancë, Fantazi
Aktorë: Emma Stone, Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Willem Dafoe, Kathryn Hunter, Christopher Abbott, Jerrod Carmichael
Regjisori: Yorgos Lanthimos
Distributori: MCF MKD
Vlerësim:

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Historia e pabesueshme e evolucionit fantastik të Bella Baxter; një grua e re e rikthyer në jetë nga shkencëtari i shkëlqyer dhe joortodoks, Dr. Godwin Baxter.

Programi i filmit

Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx-ks.euNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu