Pacific Rim: Uprising

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Pacific Rim: Uprising

Jake Pentecost, djali i Stacker Pentecost ribashkohet me Mako Mori për të drejtuar një gjeneratë të re të pilotëve Jaeger, duke përfshirë këtu rivalin Lambert dhe piraten informatike 15 vjeçare, Amara, kundër një kërcënimi të ri Kaiju.

Titulli origjinal: Pacific Rim: Uprising
Filmi fillon: 22.03.2018
Zgjatja e filmit: 111 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Aksion, Aventure
Aktorë: John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny
Regjisori: Steven S. DeKnight
Distributori: Taramount
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Përmbajtja

Jake Pentecost, djali i Stacker Pentecost ribashkohet me Mako Mori për të drejtuar një gjeneratë të re të pilotëve Jaeger, duke përfshirë këtu rivalin Lambert dhe piraten informatike 15 vjeçare, Amara, kundër një kërcënimi të ri Kaiju.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

Azi, 26.03.2018

Shume i mire kujt i pelqen zhanri Sfi lenta shikon por paraprakisht shikojeni pjesen e pare

lindi.k, 13.03.2018

Kush e ka pa 1shin e din qka ka me kan 2shi