Overdrive

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Overdrive

Historia përqëndrohet në dy hajdutë makinash, të cilët udhëtojnë në jug të Francës për mundësi të reja dhe përfundojnë me shefin e krimit Françez.

Titulli origjinal: Overdrive
Filmi fillon: 15.06.2017
Zgjatja e filmit: 96 Minuta
Shteti/Viti: FRA/2017
Lloji: Aksion, Triller
Aktorë: Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss
Regjisori: Antonio Negret
Distributori: Blitz film i video distribucija d.o.o.
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Historia përqëndrohet në dy hajdutë makinash, të cilët udhëtojnë në jug të Francës për mundësi të reja dhe përfundojnë me shefin e krimit Françez.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu