Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Oppenheimer

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Oppenheimer

Historia e shkencëtarit amerikan J. Robert Oppenheimer dhe roli i tij në zhvillimin e bombës atomike.

Titulli origjinal: Oppenheimer
Filmi fillon: 20.07.2023
Zgjatja e filmit: 180 Minuta
Shteti/Viti: USA, GBR/2023
Lloji: Biografi, Dramë, Historie
Aktorë: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh
Regjisori: Christopher Nolan
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Historia e shkencëtarit amerikan J. Robert Oppenheimer dhe roli i tij në zhvillimin e bombës atomike.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx-ks.euNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu