Once Upon a Time In Hollywood

Vlerësimi

Yje

Vlerësime,

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Once Upon a Time In Hollywood

Një aktor i venitur televizioni dhe dubluesi i tij përpiqen të arrijnë famë dhe sukses në industrinë e filmit përgjatë viteve të fundit të Periudhës së Artë të Hollivudit në vitin 1969, në Los Angeles.

Titulli origjinal: Once Upon a Time in Hollywood
Filmi fillon: 15.08.2019
Zgjatja e filmit: 159 Minuta
Shteti/Viti: USA/2019
Lloji: Dramë, Triller
Aktorë: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Luke Perry
Regjisori: Quentin Tarantino
Distributori: Continental film
Vlerësim:

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Një aktor i venitur televizioni dhe dubluesi i tij përpiqen të arrijnë famë dhe sukses në industrinë e filmit përgjatë viteve të fundit të Periudhës së Artë të Hollivudit në vitin 1969, në Los Angeles.

Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu