Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Nope

Nope

Banorët e një gryke të vetmuar në brendësi të Kalifornisë dëshmojnë një zbulim të çuditshëm dhe rrëqethës.

Titulli origjinal: Nope
Filmi fillon: 11.08.2022
Zgjatja e filmit: 135 Minuta
Shteti/Viti: USA/2022
Lloji: Horror, Fantazi
Aktorë: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun, Michael Wincott, Brandon Perea
Regjisori: Jordan Peele
Distributori: Taramount
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Banorët e një gryke të vetmuar në brendësi të Kalifornisë dëshmojnë një zbulim të çuditshëm dhe rrëqethës.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu