Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Në kërkim të Venerës

Në kërkim të Venerës

Venera, një adoleshente e ndrojtur, rritet mes tre brezave që janë vazhdimisht nën këmbët e njëri-tjetrit në shtëpinë e tyre të ngushtë. Diçka i kanë thënë: një vajzë pritet, mbi të gjitha, të mbrojë reputacionin e saj dhe atë të familjes së saj.

Titulli origjinal: Ne kerkim te Veneres
Filmi fillon: 20.01.2022
Zgjatja e filmit: 111 Minuta
Shteti/Viti: RKS/2021
Aktorë: Kosovare Krasniqi, Rozafa Celaj, Tristan Halilaj
Regjisori: Norika Sefa
Vlerësim: Mbi 17 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Venera, një adoleshente e ndrojtur, rritet mes tre brezave që janë vazhdimisht nën këmbët e njëri-tjetrit në shtëpinë e tyre të ngushtë. Diçka i kanë thënë: një vajzë pritet, mbi të gjitha, të mbrojë reputacionin e saj dhe atë të familjes së saj.

Programi i filmit

Të rezervueshme Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu