Zgjidhni Qytetin

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Zgjidhni Qytetin

  • Cineplexx Prishtina
  • Cineplexx Prizren

Napoleon

Napoleon

NAPOLEON është një film epikë i mbushur me spektakël që detajon ngritjen dhe rënien e perandorit francez Napoleon Bonaparte dhe udhëtimin e tij të pamëshirshëm drejt pushtetit përmes prizmit të marrëdhënies së tij të varur dhe të paqëndrueshme me gruan e tij, Josephine.

Titulli origjinal: Napoleon
Filmi fillon: 23.11.2023
Zgjatja e filmit: 158 Minuta
Shteti/Viti: USA, GBR/2023
Lloji: Aksion, Biografi, Dramë
Aktorë: Vanessa Kirby, Ludivine Sagnier, Joaquin Phoenix, Ben Miles, Tahar Rahim, Ian McNeice
Regjisori: Ridley Scott
Distributori: Con Film
Vlerësim:

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

NAPOLEON është një film epikë i mbushur me spektakël që detajon ngritjen dhe rënien e perandorit francez Napoleon Bonaparte dhe udhëtimin e tij të pamëshirshëm drejt pushtetit përmes prizmit të marrëdhënies së tij të varur dhe të paqëndrueshme me gruan e tij, Josephine.

Programi i filmit

Mund të blihen në kinema ose përmes aplikacionit CineplexxKS Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të jepni vlerësimin tuaj personal.

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx-ks.euNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu