Mother!

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Mother!

Marrëdhënia e një çifti vëhet në dyshim kur mysafirët e paftuar arrijnë në shtëpinë e tyre, dhe pengojnë jetesën e tyre të qetë.

Titulli origjinal: Mother!
Filmi fillon: 28.09.2017
Zgjatja e filmit: 121 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Dramë, Horror
Aktorë: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Domhnall Gleeson, Michelle Pfeiffer
Regjisori: Darren Aronofsky
Distributori: Constantin Film MKD
Vlerësim:

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D

Përmbajtja

Marrëdhënia e një çifti vëhet në dyshim kur mysafirët e paftuar arrijnë në shtëpinë e tyre, dhe pengojnë jetesën e tyre të qetë.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu