Mortal Engines

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Mortal Engines

Një grua e re misterioze me emrin Hester Shaw bashkohet me Anna Fang, një vajzë e rrezikshme dhe Tom Natsworthy, një i dëbuar nga Londra, për të udhëhequr një rebelim kundër një qyteti grabitqar gjigand mbi rrota.

Titulli origjinal: Mortal Engines
Filmi fillon: 06.12.2018
Zgjatja e filmit: 128 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Fantazi, Aventure, Fantazi
Aktorë: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Stephen Lang
Regjisori: Christian Rivers
Distributori: Taramount
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Përmbajtja

Një grua e re misterioze me emrin Hester Shaw bashkohet me Anna Fang, një vajzë e rrezikshme dhe Tom Natsworthy, një i dëbuar nga Londra, për të udhëhequr një rebelim kundër një qyteti grabitqar gjigand mbi rrota.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

Vegollego, 17.12.2018

waste of time