Mission Impossible - Fallout

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Mission Impossible - Fallout

Ethan Hunt dhe ekipi i tij, bashkë me disa aleatë të njohur, sfidojnë kohën pas një misioni të shkuar keq.

Titulli origjinal: Mission: Impossible - Fallout
Filmi fillon: 26.07.2018
Zgjatja e filmit: 148 Minuta
Shteti/Viti: USA/2018
Lloji: Aksion, Aventure, Triller
Aktorë: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner
Regjisori: Christopher McQuarrie
Distributori: Constantin Film MKD
Vlerësim: Mbi 13 vjeç

Versioni i disponueshëm

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Përmbajtja

Ethan Hunt dhe ekipi i tij, bashkë me disa aleatë të njohur, sfidojnë kohën pas një misioni të shkuar keq.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu