Maze Runner: The Death Cure

Vlerësimi

Ky film nuk është votuar bëhu i/e para

Maze Runner: The Death Cure

Tomas (Dylan O’Brien) dhe Gledërsit e tij gjenden në udhëtimin e tyre më të rrezikshëm, kur hyjnë në një qytet sekret të kontrolluar nga WCKD. Në finalen epike të triologjisë, rëndësi nuk ka dalja nga labirinti, por hyrja.

Titulli origjinal: Maze Runner: The Death Cure
Filmi fillon: 25.01.2018
Zgjatja e filmit: 142 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Fantazi, Triller
Aktorë: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee
Regjisori: Wes Ball
Distributori: MCF MKD
Vlerësim:

Versioni i disponueshëm

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Përmbajtja

Tomas (Dylan O’Brien) dhe Gledërsit e tij gjenden në udhëtimin e tyre më të rrezikshëm, kur hyjnë në një qytet sekret të kontrolluar nga WCKD. Në finalen epike të triologjisë, rëndësi nuk ka dalja nga labirinti, por hyrja.

Programi i filmit

Na vjen keq! Programi i filmit nuk është bërë akoma publik.
Të rezervueshme Mund të blihen vetëm në kinema Jo në dispozicion

Opinioni juaj

Këtu mund të lini komentet tuaja

Që të keni akses ju duhet të hyni ne profilin. që keni në cineplexx.alNë rast se nuk keni një profil ju mund të regjistroheni ketu


Komentet e përdoruesit

atw, 17.01.2018

MAZE RUNNER

the best movie